JanWiersma.com

Chill Off 2 updates & video’s

In aanloop naar het bekend maken van de resultaten van de DatacenterPulse Chill-off 2, worden er dagelijks video’s gepubliceerd over de achtergrond en het test proces.

Koeloplossingen voor datacentra kennen vele uitvoeringsvormen. Lucht- of waterkoeling, afsluiting van warme of koude gangen, vrije koeling, koelmiddel of water zijn enkele van de mogelijkheden die een datacentereigenaar voorliggen bij bouw of verbouwing. De leveranciers van deze koelsystemen proberen potentiële kopers te verleiden met goed onderbouwde marketingdocumenten en cijfers. Maar hoe efficiënt is een aangeboden systeem nu echt? Welke onafhankelijke handvatten zijn er om een keuze makkelijker te maken? Datacenter Pulse (DCP) en de Silicon Valley Leadership Group (SVLG) proberen hier antwoord op te geven met de Chill Off-test.

Tijdens de aankomende SVLG Summit op 14 oktober 2010 in San Jose (CA, USA) zullen de resultaten worden gepresenteerd. Tijdens dit evenement worden ook de resultaten van andere R&D onderzoeken op datacenter gebied gepubliceerd door diverse commerciële organisaties (Yahoo!, Microsoft, Google) en universiteiten.

Het totale programma van de SVLG bijeenkomst is te vinden op: http://dcee.svlg.org/media/DCES10Agenda.pdf

Een overzicht van alle Chill-Off gerelateerde video’s zijn te vinden op: http://datacenterpulse.org/TheChillOff en op het Youtube kanaal van DatacenterPulse: http://www.youtube.com/user/datacenterpulse

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *