JanWiersma.com

‘Generation 4 Modular Data Centers’ de toekomst voor Microsoft

Als Michael Manos spreekt… dan luisteren mensen meestal… Maar goed hij is dan ook wel een van de grootste datacenter eigenaren ter wereld. Op zijn blog is dit keer een zeer uitgebreid artikel verschenen over de toekomst van de Microsoft datacenters.

Today we are sharing our Generation 4 Modular Data Center plan. This is our vision and will be the foundation of our cloud data center infrastructure in the next five years. We believe it is one of the most revolutionary changes to happen to data centers in the last 30 years. Joining me, in writing this blog are Daniel Costello, my director of Data Center Research and Engineering and Christian Belady, principal power and cooling architect. I feel their voices will add significant value to driving understanding around the many benefits included in this new design paradigm.

Zoals gebruikelijk bij Michael Manos is dit de manier waar op Microsoft de dingen doet en aanpakt, en niet noodzakelijk de manier waar op iedereen het zou moeten doen.

Het artikel is compleet met plaatjes en tevens is er een video op Soapbox geplaatst.

<meer overpeinzingen als ik het artikel nog eens een aantal keer heb door gelezen 🙂 >

Share

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *