JanWiersma.com

Datacenter ‘icoon’ verlaat Microsoft.

Na James Hamilton  (naar Amazon) verlaat nu ook Mike Manos Microsoft.

As you may have already read, Mike Manos will be leaving Microsoft in early May to return to Chicago and take a leadership position with Digital Realty Trust. Those of you who read this blog regularly, or who followed his Loose Bolts blog, know that Mike’s been an integral leader in our data center organization

Een gemis voor Microsoft en een gewin voor Digtal Realty Trust. Ook een gemist voor de datacenter eigenaren wereldwijd nu Mike verschuift naar de leveranciers tafel. Vanuit de grote en kapitaal van de organisatie had hij de mogelijkheid om leveranciers te sturen en eindelijk innovatie door te voeren in de datacenter wereld.

Het afscheid voor Mike zelf beschreven is hier te vinden.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *