JanWiersma.com

DCP Chill-off 2

Koeloplossingen voor datacentra kennen vele uitvoeringsvormen. Lucht- of waterkoeling, afsluiting van warme of koude gangen, vrije koeling, koelmiddel of water zijn enkele van de mogelijkheden die een datacentereigenaar voorliggen bij bouw of verbouwing. De leveranciers van deze koelsystemen proberen potentiƫle kopers te verleiden met goed onderbouwde marketingdocumenten en cijfers. Maar hoe efficiƫnt is een aangeboden systeem nu echt? Welke onafhankelijke handvatten zijn er om een keuze makkelijker te maken? Datacenter Pulse (DCP) en de Silicon Valley Leadership Group (SVLG) proberen hier antwoord op te geven met de Chill Off-test.

 

Meer op DatacenterWorks.nl

 

Share

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *